Az argánolaj fajtái

Néha egyszerűen elegendő, hogy hagyományos argánolajat vásároljunk ahhoz, hogy a korábban már megemlített előnyöket kihasználjuk. Az argánolaj azonban akkor tud a leghatékonyabb lenni, ha az olaj sok folyamaton ment keresztül annak érdekében, hogy elérje a megfelelő és kívánt konzisztenciát. Ezért a tiszta argánolaj, amit hármas szűz minőségű argánolajnak is neveznek, jobb választás lehet, mert tudniillik ilyenkor kapjuk meg az esszenciális argánolajat. Azonban fontos mégis beszélni arról, hogy az argánfűből egyszeresen kisajtolt olaj, amelyek mechanikusan állítanak elő az afrikai asszonyok, talán mégis jobb, mert ezt az olajat nem dolgozták fel túlságosan, éppen ezért a tápértéke és a benne rejlő potenciál sértetlen marad.

Manapság már nem nehéz hozzájutni a szűz, tiszta, bio minőségű argánolajhoz, nemcsak azért, mert a címkén már ezeket a tulajdonságokat jelölni kell, hanem azért is, mert ma már egyre több helyen be lehet szerezni az argánolaj különféle típusait. A szerves argánolaj nemcsak jobb minőségű, hanem jobban is megéri, pontosan azért, mert a kevesebb feldolgozásnak köszönhetően valamivel olcsóbb is általában.

A nők arról számoltak be, hogy miután bedörzsölték a bőrüket ezzel az olajjal vagy a hajukat, akkor a bőrük keménysége és a hajuk mattsága szépen megszűnt, illetve módszeres használat során a körmeiken is megszűntek a kisebb sérülések vagy repedések. Ezek kívül a nagyon jó minőségű bio argánolaj véget vethet a hajhullásnak és segíthet eltávolítani az elhalt hámsejteket is. A sok csodálatos előnye mellett a szakértők azt javasolják, hogy minden nap használjuk az extra szűz argámolajat, pontosan azért, hogy a hajunk, bőrünk és körmeink megkapják az állandó tápanyagot.

Fontos tehát, hogy mindig keressük ez esetben is a legjobb minőséget, illetve az is, hogy rendszeresen használjuk az argánolajat külsőleg legalábbis mindenképp, mert csak így képes kifejteni megfelelően a hatását az egész szervezetben.

Argánolaj termékek ITT!

MM Gold Argán olaj 50ml100% Argánolaj

MM Gold Argán olaj 50ml 100% Argánolaj

Tápláló kincs a bőrnek a marokkói argánolaj. Éppen csak kevés kell belőle mind krémekbe mind hajápolóba; hajvégekre is szuper pakolás készíthető vele.

Ár: 2995 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!